DKG: Dakrenovatie in regio Limburg door ervaren professionals

Dakherstellingen platte en hellende daken

Onderhoud van uw dak is niet vanzelfsprekend maar wel heel belangrijk. Reken hiervoor op een professional zoals DKG in Peer, Limburg. Wanneer je dak in goede staat is, bent u zeker dat er zich geen problemen zullen voordoen.

Meestal wordt er gewacht tot er ergens lekken optreden (vochtplekken), waardoor een dakrenovatie of dakherstellingen noodzakelijk zijn. Lekken zijn niet altijd zichtbaar maar kunnen wel veel nadelige gevolgen met zich meebrengen. Daarom trachten wij steeds zo snel mogelijk in te grijpen wanneer de klant onregelmatigheden vaststelt.

Bij ons kan u terecht voor:

  • Dakherstellingen van platte en hellende daken

  • Dakrenovaties van platte en hellende daken

  • Vervangen van bestaande koepels, veluxen en meer

  • Plaatsing van nieuwe koepels, veluxen en meer

Ook voor het isoleren en plaatsen van hellende en platte daken kunt u bij ons terecht. Neem dan ook gerust contact op en wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden.

Verwijderen van lood- en zinkwerken

DKG in Peer, Limburg, is gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen of verwijderen van bijna alle typen lood- en zinkwerken. Dakgoten, hanggoten en afvoerbuizen in zink, PVC, en PE verdienen bij ons alle aandacht.

Loodwerken aan schouwen, dakkapellen en opgaande muren zijn heel belangrijk om een goede dakdichting als eindresultaat te verkrijgen.

Is uw huis toe aan een dakrenovatie? Dan is het meestal zo dat wij alle bestaande zink en lood mee vervangen.

Ook bij nieuwbouw nemen wij steeds de lood- en zinkwerken mee op in onze prijsaanbieding. Vele mogelijkheden zijn steeds bespreekbaar.

DKG in Peer herstelling lood dak rand, lood aansluiting dak
press to zoom
DKG in Peer, herstellingen daken
press to zoom
DKG in Peer, plaatsing lood dak rand, lood aansluiting dak
press to zoom
1/1

DKG, herstellingen van daken

Dakherstellingen van platte & hellende daken