DKG plaatst al jarenlang dakisolatie in Limburg (Wijchmaal)

Een dak isoleren betekent tegenwoordig dat men een meerlagig complex tot stand brengt waarbij niet alleen de isolatie maar ook het onderdak en het dampscherm een essentiëe rol vervullen. Daarom is het dan ook zo belangrijk dat bij dakisolatie deze elementen worden geplaatst door een vakman zoals DKG in Limburg, volledig volgens de regels van de kunst. Alleen zo komen wij tot optimale energieprestaties en worden vochtproblemen in het hele complex voorkomen.

Hellend dak isoleren

RENOVATIE

Via een ongeïsoleerd dak gaat enorm veel warmte verloren. Je dak isoleren is dus de boodschap. Hier kan je de keuze maken om alleen je zoldervloer te isoleren indien je deze ruimte niet gebruikt. Anders isoleer je tussen de bestaande dakconstructie.

Het is wel heel belangrijk dat er reeds een goed sluitend onderdak is geplaatst! Als isolatiemateriaal kan je kiezen tussen glaswol of rotswol. Een andere mogelijkheid is om uw dak langs boven te isoleren met SARKING-isolatie (een harde isolatie).

Voordelen van SARKING-isolatie:

  • Isolatieschild op de spanten zonder onderbrekingen

  • Binnenafwerking en volume blijft behouden

  • Randafwerking met tand en groef zorgt voor een winddicht en thermisch schild zonder koudebruggen

  • Ca. 60% dunner dan traditionele opbouw tussen de kepers

  • Zeer lage belasting van de dakstructuur door het licht gewicht

  • Zeer vlotte plaatsing zonder onderbrekingen

NIEUWBOUW

Hier wordt de dakisolatie voorzien volgens de voorschriften van de architect en/of EPB-verslaggever en met een deskundige uitvoering door ons personeel.

Slogan isolatie dak

Plat dak isoleren

RENOVATIE

Best is hier een harde PIR/PUR isolatie aan te brengen op het bestaande dak (als dit nog in goede staat is) en vervolgens een nieuwe dakdichting te plaatsen. Meestal is het wel noodzakelijk om de dakopstanden te verhogen en nieuwe dakranden te plaatsen.

NIEUWBOUW

Hier wordt de isolatie voorzien volgens de voorschriften van de architect en/of EPB-verslaggever en met een deskundige uitvoering door ons personeel.

Contacteer ons voor meer informatie!

DKG in Peer isolatie dak
DKG in Peer isolatie dak tekening uitleg werking
DKG in Peer isolatie dak tekening uitleg werking
press to zoom
1/2

DKG, expert in dakisolatie

Dakisolatie van hellende & platte daken